Egy új matrac, ami a kereskedőt is meglepte

Forrás : Infogyor.hu

Nature Classic matrac

A török matracok a világ legjobbjai közé tartoznak.
Találtunk egy friss darabot és nem csak minket lepett meg. A forgalmazót is!

Helyszínünk egy ágystúdió. Alaposan átgondolt elrendezés, finom illat, pihenéshez halk nyugtató zene és hűvös.

Mit kívánhatnánk még egy nyári napon?

 

A Yatsan termékek kizárólagos forgalmazójánál, az Álom Design matrac- és ágystúdiókat üzemeltető Yatsan Magyarország Kft. győri üzletében érdeklődtünk újdonságok felől.

Álom Design matrac és ágystúdió Győr

Az ott dolgozó kedves hölgy egy Nature Classic névre keresztelt matracot mutatott és kérte, mielőtt beszélnénk róla, próbáljuk ki, mert őt is meglepte, mennyire más, mint a többi.

Próbát követően megállapítottuk, hogy valóban, az ágybetét tulajdonságait tekintve kiváló alvási és pihenési élményt biztosít. De hogyan? Milyen műszaki tartalommal? Milyen tervezéssel?

nature classic matrac

részlet a beszélgetésből:

" A Nature Classic kifejezetten a természetes alapanyagok kedvelőinek készült. Ötvözve a legújabb technológiát és hihetetlenül előremutató fejlesztési igényt, amit az Álom Design összes terméke jellemez, mégis ez a matrac valamiért egyedülálló."

 

Ezt mi is tapasztaltuk. Nehéz szavakba önteni, de nagyjából egyszerre mutatja meg minden oldalát a matrac, fekvés közben.

 

"100%-os, természetes pamutszövet rejti el a belső, 12 rétegből álló szerkezetet. A felső kényelmi réteg egy többféle keménységű hab-rendszer közé zárt latex puhítót tartalmaz. Ez felel a "puha" és "wow" érzésért."

Ezt az alapanyagot több matracban, több gyártónál is megtaláljuk. A hab-rendszer anyaga és a rétegképződés nem derült ki pontosan mit takar, de ez maradjon a gyártó titka.

matrac szellőző

"A latex réteg felel az állandó optimális hőmérséklet megtartásában. Az alátámasztást a gyártó által fejlesztett ún. Gyémánt Zsákrugózat (Diamond Pocket Spring) biztosítja, melyet különböző levegőre keményedő habréteg vesz körbe és zár el alulról és felülről is. A zsákrugók egyenként pormentesített szövettasakokban helyezkednek el, rögzítésük steppeléssel történik, nem alkalmaznak ragasztóanyagot."

 

Ez a felépítés rejtélyesebb, mint az előző, de érthető és érezhető is.

yatsan matrac

"Az alátámasztás 5 zónára osztott. A matrac oldalső részét levegőzésre képes, nyomás hatására ellenálló kemény hideghab alkotja, ami biztosítja a könnyed leszállást, felkelést alvás után. Az erős, vastag szegés tökéletesen támasztja alá combunkat, így biztosított az örömteli első lépés minden reggel. Ez az oldaltámasz a matrac élettartamát jelentősen megnöveli."

Ez valóban érezhető volt a próba során. Könnyű elindulni ébredés után, segít minket a matrac. Ez az idősebb korosztály számára kifejezetten előnyös.

nature classic matrac szövet bio

"A matracot, amikor először kipróbáltuk, nem hittük el, hogy egyszerre kemény és egyszerre puha. Ráadásul ezt úgy teszi, hogy a rugalmasságot is biztosítja. Akinek arra van szüksége, hogy luxus szállodai minőséget kapjon otthon, ez a matrac 100%-ig teljesíti az igényeket."

nature classic matrac belső szerkezete

A matrac egyébként a 28 cm-es (+1-1,5 cm) magasságával valóban a magas, amerikai stílusú ágybetétek közé sorolandó. Azt meg kell említenünk, hogy az ágystúdióban ennél jóval magasabb matracok is találhahtók. Itt szinte a középmezőnyt súrolja, ami a látványt illeti.

nature classic matrac győr ágystúdió

Mindenképp érdemes kipróbálni!

Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések