Álom Design Exclusive bemutatóterem

minőségi alvás az egészségért

 

Megnyílt bolthálózatunk első prémium bemutatóterme, Álom Design Exclusive néven.

A cégközpont címén, a 13. kerületben, a LAKI Kereskedelmi Központban (Róbert Károly körút 59.) található matrac- és ágystúdió kiemelkedik minden bemutatótermünk közül.

LAKI központ matrac és ágy stúdió

Kínálatában különleges matracok és színvonalas kárpitos ágyak, valamint hálószobai kiegészítők találhatók. Többek között függönyök, dekor termékek, ágytakarók, ágysálak, matracvédők, melyekhez helyszíni tervezési segítséget nyújtunk.

matracbolt Róbert Károly körút

Az Álom Design Exclusive bemutatóteremben olyan különlegességeket is megtekinthet, kipróbálhat, mint például Sergio Pininfarina (Ferrari) által tervezett matracok, vagy az olasz gyártó, Morfeus prémium matracai. Ezen két márkát önálló shop-in-shop rendszerben ismerhetik meg az ide látogatók.

agy matrac robert karoly

A bemutatóterem nagy részén a King Koil és Yatsan márkák matracai és ágyai, valamint hálószobai kiegészítői láthatók.

Azok számára, akik a természetből vett alapértékeket kedvelik a Mérens holland gyártó matracai és ágyai jelentik a prémiumot. A Mérens termékekről érdemes tudni, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból épülnek fel. Ezen belül is a legkülönlegesebb és legtartósabb összetétellel készülnek. Példaként az egyik legdrágább matrac alapanyag, a lószőr is szerves része a Mérens matracoknak.

 

Akik a modern, letisztult és különleges megjelenést tartják fontosnak és mellé prémium érzést szeretnének, a Henk Heres által megálmodott design kárpitos ágyak igazi felüdülést hoznak.

karpitos agy robert karoly

Látogasson el az első Álom Design Exclusive matrac- és ágystúdióba.