King Koil

Ismerje meg a KING KOIL-t!

Az egyik legfontosabb tényező az egészséges alvás és az egészséges élet szempontjából a rendszeres és kényelmes alvás, amit sajnos gyakran nem kapunk meg. A jó alvás egyik titka a rendszeresség, az, hogy az alvásidőnket mindig ugyanakkorra ütemezzük. Ha ez rutinná válik, a test megszokja az ébrenlét és az alvás körforgását és könnyebben alszunk el esténként. Fontos tényező az egészséges alvás szempontjából, hogy hálószobánkat és szokásainkat a jó alvás szempontjait figyelembe véve alakítsuk ki.
Például ha a hálószoba elég sötét, könnyebben tudunk majd elaludni és kevésbé fogunk felébredni éjszaka. Ha az esti órákban kerüljük a koffeint, az alkoholt, nem eszünk éjszaka és kényelmesen, megfelelő komfortú környezetben tudunk pihenni, akkor azt tapasztaljuk, hogy összességében egészségesebben élünk és távol tarthatjuk a stresszt is.
.
A legfontosabb tényező: AZ ÁGY.
A megfelelő környezeti tényezők kialakítása mellett a legfontosabb tényező a komfortos alvás és az egészséges nappal szempontjából maga az ágy. Az ágynak olyannak kell lenni, hogy kényelmesen pihenhessen benne, könnyen el tudjon aludni és a megfelelő helyzetben, egyenletesen támassza alá a testét minden irányból. Így megszakítás nélkül fog aludni, a teste pihent lesz, távol tarthatja a stresszt és kényelmesen, fájdalom nélkül, energikusan és boldogan indulhat a napja.
A KING KOIL kollekció a legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően (mint a lószőr, a latex, a hideghab, a zsákrugók, valamint a visco elasztikus anyagok) egészséges alvásélményt, tökéletes kivitelezést és pluszként egy olyan vizuális élményt is nyújt, hogy azt érezheti még mindig álmodik mikor már felébredt, így új színt hoz az életébe.
A King Koil által alkalmazott, gondosan válogatott anyagok az Ön egészségét és egészségesebb alvását szolgálják.

A KING KOIL termékek nem csak egészséges alvásélményt adnak vagy szép külsővel rendelkeznek, hanem olyasmit nyújtanak, amit korábban még nem tapasztalhatott, mindkét követelménynek megfelelnek egyszerre.

A KING KOIL 500-nál is több jónevű szállodának és szállodacsoportnak szállít matracot. A legrangosabb szállodák azért választják a KING KOIL termékeket, mert a kiváló minőség, a tartósság és a legfinomabb természetes alapanyagok használata páratlan alvási kényelmet nyújt.