Morfeus

Morfeus by Pininfarina

Fél évszázad

A Morfeus 1962 óta foglalkozik  magas színvonalú matracok és alvással kapcsolatos termékek gyártásával,biztosítva ezzel  a kielégítő alvás lehetőségét mindenki számára .

Fél évszázadon keresztüli kutatómunka és tapasztalat, a nagy múlttal rendelkező Ergonómiai  és Alváskutató Intézmények támogatásával, laboratóriumi tesztelések és világklasszis tervezők közreműködésével vált lehetővé a Morfeus első matracainak piacra kerülése. A tervezés és előkészületek kiterjedtek a formakövetésre, az emberi test tökéletes és tökéletlen ergonómiájára, életszakaszokra és azokon átívelő gerincproblémákra, alvászavarokra. 

Design - világszínvonalon

A technológia mellett a design is fontos szerepet játszott a Morfeus életében. Olasz gyökerei miatt a világon legelismertebb designereket kérte fel tervezési segítséggel. Olyan tervezőket is, akik nem a matracok terén érvényesültek, de kimagasló érdemekkel rendelkeztek a kényelem, áramvonal, letisztultság terén. 

A Morfeus központja Tavoleto-ban van, mely Pesaro – Urbino  tartományban található, varázslatos vidék, természeti szépségekben gazdag és igen jelentős kézműves kultúrával bír, úgy, mint szövés, kézimunka, kárpitos munka.

Tisztelet kultúránk felé

"Az ősrégi olasz textil kultúra magas színvonala előtti tisztelet, ill. ennek ismertté tétele ösztönzött minket arra, hogy erőt, inspirációt merítsünk mindebből és eme ősvidék alapjaira támaszkodva készítsünk kiváló minőségű matracokat, melyek világszerte az Olaszországban gyártott,  valóban  a “ minőségi alvás “ termékkörének fogalmát testesítik meg."

Alvási szokáshoz igazodva

Felismerve és igazodva az egyedi  alvási szokásoknak megfelelő igényekhez , a Morfeus termékek egyedül állóak. Tény, hogy minden ember  egyedi  és a neki megfelelő matracot keresi,  a Cég  a kiváló éjszakai pihenést biztosító , személyre szabott alvási termékrendszerek gyártására szakosodott.