YATSAN

Yatsan - 1974 óta mindent egy ígéret köré építettünk fel.

Egy kényelmesebb és jobb minőségű alvás ígérete köré. Ahhoz hogy ezt elérjük, csúcstechnológiát és kézműves technikákat egyaránt használunk és erre a célra felépítettünk egy Törökországban és világszerte is ritka 60.000 négyzetméteres gyártói központot.
Minden nap a legújabb felfedezéseket, találmányokat használjuk, de saját kutatási, fejlesztési központunk eredményit is megosztjuk a világgal.

Megkerestük világszerte a legjobb prémium kategóriás termékek gyártóit és hasznosítottuk tapasztalataikat.

A termékeinket közel 40 országba importáljuk, több tízezer elégedett ügyfelünk van világszerte. Többek között  Angliába, Franciaországba, Cyprusra, az Egyesült Államokba, Dániába, Indiába, Svájcba exportálunk.

A King Koil és Serta exkluzív márkák licencjogait megszerezve tovább növeltük termelési kapacitásunkat és ezzel átléptük saját korlátainkat is. Büszkék vagyunk rá hogy ezek a márkák a Yatsan termékekkel egy fedél alá kerültek. Azáltal hogy a világ vezető szállodái és üdülői is felkerültek referencia listánkra, 25 új piacon kezdtünk el szolgáltatni. Innováció iránti fogékonyságunkat és a komfort iránti elkötelezettségünket az értékesítési rendszerünkben felhasználva ma már 250 értékesítési pontunk van Törökországban és egyre több világszerte.

Saját különleges formaterveink, amik megrendelői igényekből alakultak ki, még kreatívabb és még jobb minőségű termékeket eredményeztek. Mára elérkeztünk oda, hogy gazdag kínálatot biztosíthatunk a rugós rendszerek kombinációjával jelentősen eltérő tulajdonságú rugós matracokból, visco elasztikus matracokból amelyek nem tartalmaznak rugókat, latex matracokból, ágykeretekből és szettekből.

Sokan miután látják mi mindent értünk már el és mi mindent tudunk a matracokról, a megfelelő alváskörnyezetről, a komfortról, átgondolják matracokkal kapcsolatot elképzeléseiket.

Hogy segíthessünk ebben, keresse fel üzletünket!